Be a Queen Schoonheidsstudio

Wees mooi, voelt u beter!

Huidbehandelingen


Comfort Zone  € 30- (30 min)

Een korte, effectieve behandeling om de huid een snelle oppepper te geven.
Ideaal wanneer u kennis wilt maken met onze producten of weinig tijd heeft.


Verzorging en ontspanning  € 55,95 (60 min)

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Uw huid wordt gevoed en hersteld met behulp van producten die ingrediënten bevatten uit plantenextracten. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke massage.
 

Pure verwennerij € 59,90 (75 min)

We beginnen de behandeling met het wekomstritueel van Annemarie Börlind. Tijdens deze gezichtsbehandeling ligt u op een heerlijk verwarmde stoel met rustgevende muziek op de achtergrond. Deze gezichtsbehandeling is gericht op het stimuleren en verzorgen van de huid door middel van een reiniging, onzuiverheden verwijderen, massage van decolleté, nek, schouders en gezicht en masker. In overleg met onze schoonheidsspecialist kan de behandeling speciaal op uw wensen worden afgestemd.Wilt u uw huid graag verbeteren?

Ons aanbod in huidverbeterende behandelingen is groot, daarom geven wij u graag een persoonlijk advies.


Deep  reiniging   € 57.95 (75 min)

Deze  behandeling is uitermate geschikt om onzuiverheden zoals milia (gerstekorrels ), comedonen (mee-eters)  en dode huidcellen te verwijderen.
Niet alleen de zichtbare huidoneffenheden worden verwijderd. Deze behandeling draagt tevens bij aan het beheersen van een vette huid en het sluiten van verwijde poriën. 
Dit is de eerste stap om de gezichtshuid voor te bereiden voor opname van de actieve werkstoffen uit de producten waar wij mee werken. Naar gelang het huidtype werken wij met diverse apparatuur om uw huid te verbeteren.
Bij een normaal tot vette huid werken wij met een hoogfrequentieapparaat. Deze methode zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden en daardoor een verbeterde huidstructuur ontstaat en er minder snel ontstekingen (puistjes of acne) zullen ontstaan.   

(Wij stemmen de behandeling qua producten en gebruikte apparatuur geheel op uw huidtype af, zodat wij een optimaal resultaat bereiken)


Hydro active    € 68,65 (75min)

Hydraterende gezichtsbehandeling voor een vochtarme huid.
Is uw huid vochtarm? Dan is deze hydraterende gezichtsbehandeling waarin wij gebruik maken van ultrasound en/of galvanisatie tijdens de behandeling, de oplossing voor uw huid. Het is een intensieve behandeling waarbij de beste hydraterende werkstoffen worden gebruikt zoals o.a. hyaluronzuur of collageen. De peeling tijdens de behandeling verwijdert de dode huidcellen waardoor de gezonde huidcellen geactiveerd worden. Na de peeling is uw huid beter in staat om de werkstoffen op te nemen. Door de apparatuur waar wij mee werken kunnen wij op een veel dieper niveau uw huid verbeteren.


Acne behandeling € 39,90  (60 min)

Acne is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. Het is te wijten aan veranderingen in de structuren van het haarzakje en de talgklieren. Het komt veel voor in de puberteit en wordt beschouwd als een normale reactie op iets verhoogde niveaus van het mannelijke hormoon 'testosteron'. De behandeling voor acne-controle elimineert de minder esthetische gelaatsglans en overtollig geaccumuleerd vet, helpt ontzwellen en ontsteken, waardoor de overmatige productie van vet in de huid onder controle wordt gehouden.


Fruitzuur peeling     €55, - (45 min)    * Kuur Fruitzuren   6x € 275,-

Fruitzuren stimuleren de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huid steviger wordt. Doordat de huid verweekt wordt voorkomt het verstopping in talgklieren en heeft deze peeling tevens een gunstige invloed op acne. De fruitzuren zorgen voor een verbetering van de doorbloeding, een versteviging van de haarvaatjes en het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur. Fruitzuren kunnen ook worden toegepast bij een droge, door de zon beschadigde en gevoelige huid, bij overpigmentatie. Kortom, fruitzuren zijn zeer geschikt om toe te passen bij alle vormen van huidherstel.
*Van tevoren doen wij een huidanalyse (beoordeling) om te kijken of uw huid geschikt is voor de genoemde behandeling. 


Microdermabrasie met diamant tip  €79,- ( 65min)    €59,- (40 min)


Dit is een intensieve behandeling die dient om het uiterlijk van de huid te verbeteren, waardoor zonneschade, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd voor een jeugdiger uiterlijk. Poriën worden verminderd en de grove textuur van de huid verzacht en de vernieuwing wordt bevorderd, evenals de productie van collageen. 
**Van tevoren doen wij een huidanalyse (beoordeling) om te kijken of uw huid geschikt is voor de genoemde behandeling.


 


Extras:

Ampullen                                                                                          € 7,50 p.s
Ogenpads                                                                                         € 5,50 p.s
H.V Capsules                                                                                    € 2,50 p.s
Extra masker                                                                                   € 6,85
Gelaatmassage  in comb..van een behandeling                         € 10,-
Los gelaatmassage 30 min                                                             €30,-